Roparun Team Papendrecht

Jolanda Agterdenbos-van Vlaanderen

Zeer recentelijk heb ik het massagestokje overgenomen en heb ik me aangemeld bij Roparun team Papendrecht dat al superhard aan het trainen is voor de Roparun 2018. Het hele team start in het Pinksterweekend vanuit Parijs naar Rotterdam hardlopend en fietsend in estafette-vorm om geld in te zamelen voor het Roparun doel: "Leven toevoegen aan dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven".

15 Jaar geleden ben ik zelf geopereerd aan een hersentumor en lag op het moment van de Roparun in het ziekenhuis in Rotterdam. Stil in mijn bed liggen is niet “mijn ding” maar door een zeer enthousiaste live verslaggever op de radio werd ik in gedachten meegenomen met het Roparun-spektakel voor het geweldige goede doel. Ik hoef jullie dan ook niet uit te leggen dat ik enorm gemotiveerd en vereerd ben dit jaar samen met vele vrijwilligers een steentje bij te mogen dragen!

In het dagelijks leven ben ik financieel medewerker en massagetherapeut. Nog 3 ochtenden per week werk ik in loondienst, en werk daarnaast inmiddels 20 jaar samen met mijn echtgenoot Kees in onze eigen zaak Bodily Wellness in Papendrecht. Onze grote droom was en is van onze passie ons werk te maken. Vandaar onze motto “Met ONZE PASSIE zorgen wij voor UW LICHAAM”. Dezelfde passie neem ik nu mee naar de uitdaging Roparun 2018! Ik heb zin in!

Met sportieve groet,

Jolanda Agterdenbos-van Vlaanderen