Roparun Team Papendrecht

Nieuws

Dit is een overzicht van al het nieuws van Team Papendrecht. Hier staan zowel de nieuwe berichten, als de berichten die op de home pagina hebben gestaan.

T-Shirt Veiling

Team Papendrecht stelt vier gesigneerde voetbal shirts beschikbaar ter veiling. Alle shirts zijn gesigneerd door de hele selectie en zijn van het huidige seizoen (m.u.v. het exclusieve Feyenoord 100-jaar shirt).


Eerste Testloop

Op zondag 14 januari had Team Papendrecht haar eerste groepstraining. De training bestond uit blokken van ongeveer 1 km waarna de lopers elkaar afwisselden. De totale 32 km werden zonder problemen afgelegd door..

18-01-2018

De bollen zijn binnen

De oliebollen voor de vele bestellingen zijn binnen! Met dank aan Hans Leijdekkers, van bakkerij 't Stoepje, die Team Papendrecht heeft voorzien van de lekkerste oliebollen en appelbeignets.


30-12-2017

Donatie van Herk

Stichting de Familie van Herk heeft een fantastisch bedrag van €1000 gedoneerd aan Team Papendrecht.
De Stichting de Familie van Herk zet zich in voor mensen die door ziekte of sociale nood, direct hulp nodig hebben.

21-11-2017

Ledenpagina

De ledenpagina staat online en bevat nu alle persoonlijke verhalen van de leden. Ga naar deze pagina en klik op één van de leden om meer over hen, en hun motivatie te weten te komen.Wat is de Roparun?

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook...

Team Papendrecht

Ga naar de team pagina voor meer informatie.