Roparun Team Papendrecht

Sponsoren

Dit is een overzicht van de sponsoren van Team Papendrecht. Team Papendrecht bedankt haar sponsoren hartelijk!
Ook sponsor worden? Stuur een e-mail naar info@teampapendrecht.nl

Opnieuw & Co Papendrecht

Opnieuw & Co is een not for profit kringlooporganisatie. Onze doelstellingen zijn het creëren van werkgelegenheid, het stimuleren van hergebruik waardoor de afvalberg afneemt en armoedebestrijding.

Gamma Papendrecht

GAMMA is er voor iedereen die zijn huis en de ruimte eromheen wil onderhouden, verbouwen of mooier wil maken. Met goede producten tegen een lage prijs. Met gedegen klusadvies. En met praktische hulp, zoals de GAMMA zaag- en montageservice en de verhuur van gereedschap.

LOES

LOES staat voor gezond genieten van pure producten uit de lokale omgeving. We willen iedereen die LOES binnenloopt laten proeven van prachtige producten, zoals ons zelfgebakken desembrood, een heerlijke spread, warme koffie of een gezonde smoothie.

Scheepswerf Matena

Voor reparatiewerkzaamheden, segmentbochten, pijpstukken, het plaatsen van HARDOX scheepsvloeren en nog veel meer kunt u bij ons terecht. Heeft u plannen voor een verbouwing, wij werken het in Autocad voor u uit.

Aanzet Werving & Selectie

Al jaren is Aanzet toonaangevend in de lokale arbeidsmarkt. De unieke combinatie van persoonlijke aandacht en effectieve marktkennis maakt ons de ideale HR-partner.

ABC Vuurwerk

Sinds jaren is ABC Vuurwerk een begrip op vuurwerkgebied in de regio. Voor elke vuurwerkliefhebber wat wils, van jong tot oud!

Parelss

Bij Parelss kun je rekenen op een maatwerk aanpak die past bij jouw behoeften en wensen en/of bij de zorg die je nu nodig hebt. Of het om communicatie gaat of om coaching en lichaamswerk uitgangspunt is jouw unieke vraag.

Korteland Rijwielen

Korteland Rijwielen is al sinds 2002 een betrouwbare fietswinkel die vooral bekend staat om zijn klantgerichtheid. Of het nu gaat om een reparatie of de aanschaf van een nieuwe fiets…wij staan graag voor u klaar!

Voogt Tweewielers

In onze mooie winkel hebben we een groot assortiment aan onderdelen. We staan klaar om uw fiets te repareren. Op zoek naar een passende fiets, nieuw of gebruikt? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Stichting de Familie van Herk

Directe hulp aan mensen die het direct nodig hebben.

Zreclame

Uw reclame prominent of juist subtiel aanwezig, afhankelijk van de situatie en uw wensen. Samen met u komen wij tot een creatief ontwerp en een hoogwaardige uitvoering.